3 Λάθη Που Σίγουρα Κάνεις Στο Πρωινό Σου Και Πρέπει Να Τα Διορθώσεις

Εάν θέλεις πραγματικά να χάσεις αυτό το ανεπιθύμητο σωματικό λίπος και να ξεφορτωθείς αυτά τα μαλακά και πεταχτά μαξιλαράκια μια για πάντα, τότε είναι κρίσιμο να σιγουρευτείς ότι η ημέρα σου ξεκινά σωστά. Και αυτό γίνεται με ένα θρεπτικό πρωινό.

Λάθη στο πρωινό

 

Πολλές φορές μιλώ με ανθρώπους, οι περισσότεροι εκ των οποίων κάνουν τουλάχιστον ένα, αν όχι και τα τρία αυτά καταστροφικά λάθη στη διατροφή τους. Κουνάνε μια μεγάλη κόκκινη σημαία, σταματώντας απότομα την απώλεια λίπους.

Υπάρχουν κοινές παρεξηγήσεις και πολλές λάθος συνήθειες οι οποίες εφαρμόζονται, οι οποίες είναι θανάσιμα σφάλματα σε οποιοδήποτε πρόγραμμα αδυνατίσματος και καύσης λίπους.

Δύο σημεία κλειδιά για την απώλεια αυτού του επίμονου λίπους είναι η τόνωση του μεταβολισμού και η εξισορρόπηση του σακχάρου στο αίμα. Όλα αυτά ξεκινούν με το πρωινό. Κατά κάποιο τρόπο σπάς τη «νηστεία» που ξεκίνησες μετά το βραδινό σου γεύμα.

Αυτά τα 3 λάθη ή θα φτιάξουν ή θα χαλάσουν την ημέρα σου.

1. Καφές με όλα τα έξτρα

Δε θα πρέπει να κατηγορούμε τα Starbucks, αλλά έχουν την επίδρασή του σε αυτό. Ως Αμερικανοί, καταλήξαμε από το να πίνουμε απλό καφέ, σε καφέδες double mocha με σαντιγί. Δεν είναι περίεργο για κάποιον να προσθέτει 200-600 θερμίδες στη δίαιτά του μόνο και μόνο από τον πρωινό καφέ! Αυτό αποτελεί μεγάλο πρόβλημα, και σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινάς την ημέρα σου.

Όταν παίρνεις καφέ, κατάργησε τις κρέμες και τις ζάχαρες. Αντί για σαντιγί, χρησιμοποίησε άπαχο γάλα. Χρησιμοποίησε γλυκαντικό χωρίς θερμίδες αντί για ζάχαρη. Χρησιμοποιώντας αυτά τα 2, θα γλιτώσεις έως και 500 θερμίδες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας!

2. Η μη κατανάλωση πρωτεΐνης

Εάν ασκείσαι κανονικά, το σώμα σου θα επιζητά πρωτεΐνες το πρωί. Αυτό δε σημαίνει να σας όσο μπέικον, λουκάνικα ή αυγά θέλεις. Αλλά να περιλαμβάνεις πρωτεΐνες στο πρωινό σου. Θα βοηθήσουν το μεταβολισμό σου να ξεκινήσει, θα σε διατηρήσουν χορτάτο για περισσότερο και θα σου δώσουν το ισορροπημένο γεύμα που ψάχνει ο οργανισμός σου. Οι καλύτερες πηγές πρωτεϊνών είναι τα shakes πρωτεϊνών, τα αυγά και τα ασπράδια αυγών, και το τυρί cottage με λίγα λιπαρά.

3. Πάρα πολλά φρούτα για πρωινό

Όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τη δίαιτά τους, αυξάνουν τις ποσότητες φρούτων και λαχανικών που καταναλώνουν. Αυτό είναι πολύ καλό. Όχι όμως απαραίτητα για το πρωινό. Ένα μπολ φρούτων με βρώμη δεν είναι η καλύτερη επιλογή.

Προκαλεί ανεβοκατέβασμα του σακχάρου στο αίμα, προξενώντας ανισορροπίες στην ινσουλίνη και εν τέλει δίνοντας σήμα στο σώμα να αποθηκεύσει λίπος. Μείωσε τα φρούτα στο πρωινό, και πρόσθεσε πρωτεΐνες και υγιεινά λιπαρά, ώστε να έχεις το σάκχαρο υπό έλεγχο.

Αυτά είναι 3 από τα “θανάσιμα” λάθη που κάνουν οι περισσότεροι, πριν ακόμη φύγουν από το σπίτι για τη δουλειά. Είναι πολύ συνηθισμένα ανάμεσα και οι τις πιο πολλές φορές δεν γίνονται αντιληπτά και εάν θέλεις να διατηρείς μία διαιτολογικά σωστή διατροφή ή να κάψεις μεγάλες ποσότητες λίπους από το σώμα σου, θα σε εμποδίσουν. Έτσι γίνεται ακόμη πιο αγχωτικό.

Διόρθωσε αυτά τα 3 πρωινά προβλήματα, και θα επιταχύνεις το κάψιμο λίπους σε ρυθμούς ρεκόρ.

Σχολιάστε